torek, 16. avgust 2016

PNI na kranjskem bazenu

 Predzadnji dan letošnjega Poletja na igrišču smo preživeli na kranjskem bazenu. Za začetek smo malo pozirali, nato pa imeli nekaj smešno športnih iger v vodi. Fantje so pogumno glasovali, da naj bosta ekipi moški vs ženske in hja...našopale smo jih v vseh igrah. :) Prva je bila na blazini v sedečem položaju, pri kateri je ženska ekipa imela boljšo strategijo nameščanja in uspela priti na drugo stran, fantje so ostali na štartu. :)
 
 Druga igra je bila lažja glede koordinacije, a se je premoč prevesila v prid ženski ekipi, s 4 članicami že pred polovico proge. Fantje, s 5 člani so izgubili tudi drugo igro.
  
 Pri skakanju je šlo prav vsem dobro, še posebej pogumno sta v vodo skakala najmlajša udeleženca!
 Igra brez tekmovanja - John Marijon iz Londona z veliiiiko špricanja. :D Imeli smo se tako fino, da drugo leto zagotovo ponovimo!
 

sreda, 10. avgust 2016

Deževne igre in ustvarjanje


 Tombola, igra s kartami'osel', dmv, disko ples in unikatni osebni svinčniki. Nas deževno vreme ni prav nič oviralo.😋
 
 
 
 

ponedeljek, 8. avgust 2016

Orientacijski tek in unikatni podstavki

  
Unikatno izdelani podstavki za kozarec, skledo ali preprosto unikatna slika? Izbira bo umetnikova, kako bo uporabil svoj izdelek. Po ustvarjanju je bil čas za orientacijski tek. Na poti je čakalo 14 'težkih' vprašanj. 
Če ne verjameš, poskusi odgovoriti na tega: Je rdeče in lahko leti tudi po zraku. Lahko je sladko ali pekoče in je iz sadeža. Kaj je to? (odg.čisto spodaj)
 
Po teku in nekaj počitka odigrali igri med dvema ognjema, za zaključek pa igrali podiranje križa in morilca.


Odg. na vprašanje: to je ketchup. :)