sreda, 13. julij 2016

Z vlakom na TV show

  
Poleg dnevnih, klasičnih iger, smo se danes igrali televizijo - imeli smo dva nova kanala; FOX TV CHANNEL in KANAL TWERK. Domišljijski svet nas je zelo nasmejal in dobili smo dober uvid v to, kaj dandanes prinašajo mediji, še posebej pa reklamna sporočila. Od televizijskega sveta, smo ušli na travnik, se igrali 'Je kaj trden most', lovca in z vlakom odpeljali na Orient, v Beograd in mislim, da Bohinj. :) Ostri ovinki, tuneli so nas pošteno pretresli. :)

torek, 12. julij 2016

Mama, koliko je ura?

 Igranje živali in vživljanje v živalski smeh, podiranje križa, skakanje po likih, razgibavanje sivih celic z DMV in finska igra. Dopoldne nam je minilo kot blisk in že veselo čakamo na jutrišnji dan. 
Podiranje križa

ponedeljek, 11. julij 2016

Dan, noč, noč, dan in zvezki iz recikliranih materialov

 Danes smo se igrali like, ristanc, lažnivca, listke, podiranje križa, morilca, 'jaz pa', igro 'dan, noč', ter 'čarovnico in palčke'. Med igranjem pa izdelali nove unikatne zvezke iz recikliranih materialov (kartonasta škatla, pena, povoj, lepilo in narezani listi ostanka zvezkov iz šole).
Ko vam bodo ostali prazni, nepopisani listi v šolskih zvezkih jih uporabite za svojo kreativnost in izdelajte še vi unikatni svojstven zvezek. Za platnice uporabite karton, za vezni člen lepilo in gazo ali del povoja, okrasitev platnic pa naj bo povsem po vaših lastnih željah.
 

sreda, 6. julij 2016

Simon pravi

 Pobarvanke, skoki v barvasta polja, Kdo se boji črnega moža, 'Jaz pa..', Simon pravi, podiranje križa...igre, s katerimi smo se zabavali danes.
  

torek, 5. julij 2016

Slepa miš, ti loviš!

  
 Vroč poletni dan in bujenje sivih celic z igro DMV, nadaljevali s skrivanjem zastavic, se šli igro 'Slepa miš, ti loviš', Enko, vislice,...

ponedeljek, 4. julij 2016

Puzzle na glavo

 Večno aktualna igra za mlade in manj mlade, nas je za dobro jutro fino nasmejala. Naša ENKA je posebna, ker vsebuje kar tri karte 'kupi pet' in kupčki kart so potovali iz roke v roko.
Nato smo pričeli z barvanjem lončkov za pisala/ druge pripomočke, primeren tudi za na pot, saj je to lonček s pokrovom.  
 Sledila je zabavna in premierna igra 'puzzle na glavo'. Naokoli obrnjene puzzle je bilo potrebno sestaviti v sliko in ko smo jih obrnili, je bilo veliko smeha.:)
 
Igrali smo se med drugim tudi: skrivanje zastavic, podiranje križa, med dvema ognjema, igra 1,2,3 kje si ti?, DMV, Kaj rad ješ? in skakali gumitvist. Se že veselimo jutrišnjega dneva, da nadaljujemo.
Pisani lončki