sobota, 29. avgust 2015

Končni izlet - Gardaland

Odhod v zgodnjih jutranjih urah, a to ni motilo navdušenja, ki se je prav zares pričelo ob 9:15, ko smo prispeli na cilj. Poskrbeli za svoje želodčke, nato pa odšli naproti premagovanju strahov in se polniti z adrenalinom. Zabava, množica ljudi in preko 35+ stopinj so nas spremljale ves dan, dokler nismo malo do polnoči prispeli in popadali v postelje. 
Perfektni zaključek jubilejnega PNI-ja in že v veselem pričakovanju novega. Čez leto dni. 

Kako adrenalinsko je bilo, še v slikah:
  
 
 
 
 
 

 
 
 
  

sreda, 26. avgust 2015

Orientacijski tek

 
Zadnje letošnje druženje smo zaključili z orientacijskim tekom, nagradami in povzetkom večine iger, ki smo se jih šli tekom poletja.
Nam je poletje kar odletelo; zaključimo pa ga v soboto s končnim izletom. Koooomaj čakamo! Woohooo :)

torek, 25. avgust 2015

Mačkoni

 
Izdelali simpatične mucke kot okras lončnic, videli gromozansko gosenico in se igrali "Osvoji zastavico", "Med dvema ognjema", "Voklo,Voglje, Trboje STOP", "Križ", "Ravbarji in žandarji", "Listki" in "Morilec".

ponedeljek, 24. avgust 2015

Voda, voda, voda

Skorajšnje jesensko vreme nas ni prestrašilo in smo imeli štafetno športni dan na kranjskem bazenu. Za začetek je bila štafeta na igrišču Gibi gib, nato skakanje v vodo in v vodi, ter za sam zaključek rolkanje v skate parku. Vmes smo odigrali še zelo pestro igro Enke. :)

sreda, 19. avgust 2015

Modri trikotnik

 
Skakanje in preskakovanje, možgančkanje in veliko smeha. :)

torek, 18. avgust 2015

Revanš v igri Med dvema ognjema

Med dvema ognjema, podiranje križa nas je tako zaposlilo, da smo pozabili narediti kakšno fotko. Še pizza, ki je bila za malico je izginila iz mape slik. :) Aktivni vse štiri ure in preživeli še en krasen dan.

ponedeljek, 17. avgust 2015

Antistresna nogavička

 
Krog, kvadrat ali trikotnik....zelena, modra, rdeča ali rumena? Odvisno kaj ti je kazalec na tabli izbral. Preskakali in se nasmejali, nato pa še izdelali antistresne nogavičke. :)
 

sreda, 12. avgust 2015

Tatoo's in obeski

 
Po šprotnih aktivnostih smo bili danes zelo umetniško razpoloženi. Ustvarili smo obeske in naredili dva ogrooomna tatooja. Z risanjem že nadaljujemo naslednji ponedeljek. 
Do takrat pa ne pozabite na zvezdne utrinke in preživite lep vikend!
 
  
 

torek, 11. avgust 2015

Tombola

 
  
Igre med dvema ognjema se nikakor ne moremo naveličati, niti podiranje križa. Je pa vmes vedno dobrodošel počitek, ki ga izkoristimo za risanje, tetoviranje ali tombolo. :)

ponedeljek, 10. avgust 2015

Barvanje mandal

 
 Raztegovanje na zeleni detelji in v gozdu, ter ustvarjanje- barvanje mandal. Otroci so opravili čudovito delo kar dokazuje tudi spodnja slika.


petek, 7. avgust 2015

O delavnicah danes tudi v Gorenjskem glasu

Povezava do časopisa, kjer je na strani 29 celotni članek: http://bit.ly/1hnebMt

sreda, 5. avgust 2015

Lončki in gosenica

  
Za počitek po športnih aktivnostih, smo vzeli v roke barve za steklo in si okrasili vsak svoj kozarček. 
 
Med igro "Kdo se boji črnega moža" smo naleteli na čudovito gosenico, z glavo v obliki pikapolonice in kosmatimi dlačicami. Trup so ji krasili beli kvadrati z rdečo-črno piko na sredini. 
 
Končni izdelki