sreda, 22. julij 2015

Frnikolanje in Slip 'N Slide

 
 Med dvema ognjema, ter Ravbarji in žandarji za jutranjo telovadbo, nato pa izdelava pripomočka za igranje s frnikolami. Preprosta igra, ki te lahko zabava več ur, ali posameznika ali več otrok skupaj. Veselje, ko je šla steklena kuglica v luknjo z 10- imi točkami, je bilo gromozansko. :)

 
Bolj ko se je ura približevala poldnevu, bolj je bilo vroče in primerno za igranje z vodo, vodnimi baloni, ter fenomenalnim dričanjem po vodi. 
 
  
     
   

torek, 21. julij 2015

Štafetna zabava

Podirali smo križ, se šli "Kaj rad ješ?" in štafetno tekmovanje, kjer sta imeli ekipi več različnih nalog; balinčkanje, tek z vrvjo, DMV, ciljanje tarče, tapkanje žogice. Skupina "N'vem" je zmagala za dve točki in proslavila svojo zmago z zadovoljstvom. Utrinki še v sliki: 
  
  
 

ponedeljek, 20. julij 2015

Magični kvadrat

   
  
Ne še en vroč poletni dan smo razgibali naše sive celice z magičnimi kvadrati. Številke od 1 do 9 in pravilna postavitev prinaša seštevek 15 v vse smeri. Nekaterim je uspelo uganko rešiti zelo hitro, drugi so podlegli vročini in se predali. :)
  
"Kaj rad ješ?" - skakanje, smejanje in wau kakšna domišljija! Raznorazne ocvrte jedi z dodatki, ki jih v najhujši lakoti ne bi mogel pojesti.
Med dvema ognjema, "Podiranje križa", "ugotavljanje osebnosti",..dopoldne je minilo kot bi mignil.

četrtek, 16. julij 2015

Kopalni dan


Vroči dnevi in popestritev v vodi- na kranjskem bazenu. 4 ure zabave, tunkanja, igranja z žogo, skakanja v vodo in bili smo prijetno utrujeni. 
Dan, ki je vreden ponovitve. :)
 



torek, 14. julij 2015

Skrivalnice

Podiranje križa, igranje kart, kot je Enka, morilec, lažnivec so bile del aktivnosti današnjega dne. Tudi ob igranju nogometa smo prenesli vročino in se nasmejali ob simpatičnih skokih, ki jih je izvedla naša animatorka. Počivanje ob skrivanju je način, kako združiti prijetno s koristnim. :)
 
 

ponedeljek, 13. julij 2015

Twister malo drugače

Med dvema ognjema, "John Marijon", "DMV", ravbarji in žandarji, nogomet,... so stalnica iger, s katerimi skrbimo, da je skupni čas zabaven.
 
Dodatno smo dan popestrili z igro na mivki, ki je bila orodje za izražanje kreativnosti in se igrali malo drugačni twister. Igralec je dobil ali znak ali barvo in je nato moral skočiti na izbrano polje. Zabave ni manjkalo, ko je bilo polje že zasedeno in niti takrat, ko je kdo nekajkrat zapored 'dobil' 2xnazaj in/ali čakanje.  
 

sreda, 8. julij 2015

Država, mesto, vas

Nogomet, Med dvema ognjema, Ravbarji in žandarji - športne igre, s katerimi smo se dodobra razgibali. 
  
Z družabnimi igrami, kot so "Morilec, DMV in lažnivec" smo razgibali sive celice in trebušne mišice. Ker pa nam je bilo zelo vroče, nas je voda iz vodnih balonov namočila in začasno ohladila. Sušenje je bilo bolj podobno ožemanju. :)
 Zaključili smo prvi teden in se že veselimo naslednjega tedna, ko se bomo namakali v bazenu!

torek, 7. julij 2015

Balon raketa

 
 Jutranje igre, kot so "Med dvema ognjema" in Nogomet poskrbijo, da nam je zelo hitro vroče in smo resnično dobro ogreti.
 
 Izdelali smo rakete s pomočjo balonov, ki so bili kasneje kot pripomoček za špricanje.
 
"Flaša resnice" in "Morilec" sta poskrbela za ohlajevanje in trebušne mišice.

ponedeljek, 6. julij 2015

10. Rojstni dan PNI

Poletje je tu in naše delavnice tudi. Pričetek je bil stilski, rojstnodnevni. Hvala Silvo za pripeljane dobrote. :)
 
Nogomet, skrivalnice, ravbarji in žandarji, sestavljanje pesmi so del našega skupnega preživljanja časa. Tudi smeha ni manjkalo in občutek prvega poletnega dne na igrišču je bil super!