sreda, 30. julij 2014

Bruhali so vulkani ;)

  
Po barvanju vulkanov, je bilo takole. :) 
 
      
In vulkani so bruhali, ter bruhali....porabili smo dve sodi bikarboni in liter ocetnega kisa. :)
   
      
      

torek, 29. julij 2014

Dež, dež, balinčkanje ;)

   
 
   

ponedeljek, 28. julij 2014

Šport na Z ... zehanje :)

Druženje pod streho, igranje psp, 'vedeževanje' s kartami, igranje DMV, igrarije z žogo in skrivalnice. Kljub vremenu, je bilo zelo zabavno. Najbolj pri iskanju športov na črko 'Z' :)   
 J:'Kje si ...?'  K:'Kako je že njemu ime?' :)

sreda, 23. julij 2014

DMV



Dejavnosti, ki smo jih danes izvedli: 'Med dvema ognjema'- odigrali tri zelo borbene igre in dokazali, da je marsikaj mogoče. ;), 'fusbal' - kjer so se pokazale spretnosti mladih entuziastov, skupinski 'dmv'- s katerim smo poskrbeli za ohranjanje in trening sivih celic, 'gnilo jajce' - kjer kreativnost otrok nima meja, izdelali zapestnice in za piko na i, odigrali nekaj družabnih iger s kartami.

torek, 22. julij 2014

Tančula/ ristanc

 Kje je indijansko poletje? Za ogrevanje smo odigrali 'med dvema ognjema' in 'muhce', pa potem nogomet in tančulo. Najbolj zabavne pa so bile skrivalnice, ki jim ni in ni bilo konca. :)

ponedeljek, 21. julij 2014

Mini turnir

Vreme, vreme, vreme sicer je, ampak to leto prav nič poletno. :/ Primerno vremenu, smo prilagodili dejavnosti na igrišču. Za jutranjo telovadbo obraznih mišic so poskrbele karte, igrali se 'Morilca', vmes raztegovali noge in roke z igro "Dan/noč", "balinčkanjem", "pepčkom", najpogumnejši in srčni fantje so kljub dežnim kapljam igrali nogomet. Imeli smo tudi en manjši turnir, kjer so se preizkušali v skoku s kolebnico, metanjem žogice v tarčo, balinčkanjem ter spretnostih z loparjem. Spomnili smo se tudi igre "Je kaj trden most?", puzzle in "Enko"..Mi smo se, kljub nesimpatičnemu vremenu, imeli odlično.