petek, 30. avgust 2013

Končni izlet- terme ČATEŽ

 In prišel je dan, ko smo dali delavnicam piko na i, skupaj s starši. Že zjutraj smo se odpeljali proti Čatežu ob Savi, točneje v Čateške toplice. Pričakal nas je sonček in en kuuup toboganov :) ...
  
Tekmovalne skupine

 
  Za najpogumnejše- tobogan Boomerang
  
Skupinska :)

 Takole pa počivamo po naših druženjih;) ...
  
 ...oziroma se igramo igrico 'Tovor gre'....in še animatorski zaključek - povzetek poletnih dogajanj in načrti za naprej! Čez leto dni se zopet VIDIMO, do takrat pa en lep, vroč PNI-jevski pozdrav!!!

Rezulati tekmovanja FORMULE in prva 3 mesta:
1.mesto sta osvojila Blaž in Urh s časom 15:7
2.mesto sta zasedla Miha in Tone s časom 16:2
3.mesto pa je pripadlo Janku in Lei in sicer s časom 16:7

četrtek, 29. avgust 2013

sreda, 28. avgust 2013

Podelitev priznanj in nagrad

 
   
    
   
    
    
  
    
Kdo se boji črnega moooožaaaaa :)?
   
Hihi, hehe, ščipanje:) 
Zadnji dan na igrišču smo začeli tako, da smo še zadnjikrat odigrali nogomet, še zadnjikrat Med dvema ognjema in še zadnjikrat letos Ravbarje in žandarje :/. Nato smo pomalicali in sledila je podelitev priznanj in nagrad za tiste najbolj pridne, tiste ki so zbrali več roznih pik kot črnih :). Ostali, ki si niso prislužili priznanja, so kljub temu prejeli nagrade, ki nam jih je prijazno doniralo podjetje Si.mobil. Na tem mestu, se še enkrat zahvaljujemo za izkazano prijaznost in darovano gradivo. HVALA SIMOBIL :)

VIDIMO SE V PETEK, NA KONČNEM IZLETU :D

torek, 27. avgust 2013

Čistilna akcija

 Po vroči borbi na travnati površini- Med dvema ognjema, smo bili in lačni in žejni. Pomalicali, nato pa pričeli s čistilno akcijo. Razdelili smo se v delovne skupine in z vrečkami odšli v gozd, tokrat ne za zakladom, temveč smetmi.... 
 
Že na samem kraju, kjer se zadržujemo, se je v letu dnu nabralo ogroooomnooooo vsega:  
 
 Po dveh urah....KUPI SMETI- zvrhano polne vreče za smeti in utrujeni otroci ... :O
                                        
 
  
 
..........In še sam odvoz, ter čista tla :)
 

ponedeljek, 26. avgust 2013

Mivka, piramide, igrarije z žogo

        
     
 
Navkljub deževnemu dnevu, smo se imeli odlično. Otroci so kreirali gradove, obrambne stolpe in podzemne hodnike, pa reko in še več na mivku. Drugi se igrali Enko in delali 'piramido', pa človeško gugalnico, komentirali zgrajeno na mivki, ali pa sodelovali pri izdelavi makete igrišča. Le-to bo dokončano jutri, in tudi vidno jutri;) Do takrat pa eno lepo prekrasno popoldne!