sreda, 31. julij 2013

Voooooodni baloooooni


   
  
   
  
  
   
Budnica z igro Med dvema ognjema, nato pa Ravbarji in žandarji, vse do malice. Po malici pa smo pričeli z vodnimi igrami- žal so slike samo iz začetka, ko smo pokali balone napolnjene z vodo, ker kasneje je bilo preveč mokro in pestro, da bi lahko vključili fotoaparat:). Vodne muhce in peskanje, pa Morilec in opravljanje telefonskih anket in že so minile skupne štiri urice druženja. Lep vikend in se vidimo v ponedeljek!

torek, 30. julij 2013

Gasilci, repki, okvirji


  

Neurje včeraj je presenetilo ne samo nas, ampak tudi gasilce. Ogromno drevo je podrlo in s tem je bila cesta do igrišča neprevozna. Seveda mi ne bi bili mi, če bi ne izkoristili igre narave in poskakali na padlo drevo. Ideja, da bi ga sami prestavljali, ali požagali, je odpadla. Drevo je bilo preogromno. Na pomoč smo poklicali gasilce, ki so situacijo rešili en dva tri!
  
  
  
  Nadaljevali smo na igrišču z igrami: Repki, Ravbarji in žandarji, Med dvema ognjema, Luknjami, Da-Ne, in nekaj otrok je danes izdelalo okvir za sliko. 
   
   
  

ponedeljek, 29. julij 2013

Odbojka&Med dvema ognjema&Ravbarji in žandarji

   
   
 
Vročina, vročina, vročina....in nogomet, odbojka, ravbarji in žandarji, med dvema ognjema! Za ohladitev smo igrali še skupinski DMV in že je bilo naših skupnih uric za danes konec. Se vidimo jutri!

sreda, 24. julij 2013

Trinoge pošasti

 
   
  Trinoge pošasti in nekakšno premikanje od enega do drugega gola; veliko smeha. Sicer pa so otroci danes izgradili v celoti svoj bunker, ki je resnično super narejen. Drugi pa igrali Muhce, Med dvema ognjema, Enko, Morilca, Listke, Luknje,...na koncu pa se še takole porisali:
  
  

torek, 23. julij 2013

Margolane

 
 
 
 
Ogrevanje in bujenje smo imeli z igro Med dvema ognjema, nato smo igrali Morilca, ter pomalicali. Po malici je skupina fantov odšla v gozd izdelovati bunker, druga skupina pa nabirat margolane. Bilo je in zanimivo plezanje po šibkih vejah in še bolj zanimivo reševanje iz objemov trnjev. Na srečo vsi nepoškodovani, če seveda odštejemo praske trnjev :) 
Posladkali se s sadeži, kar pa je ostalo še zelenega na drevesih, pridemo iskat naslednji  teden. 
Za zaključek današnjih delavnic so nekateri igrali Enko in drugi izpopolnjevali izgled svojega bunkerja.
Se vidimo jutri!!!

ponedeljek, 22. julij 2013

Vizitka za PNI prijatelja

 
  
   
   
  
Danes smo za spremembo igrali Med dvema ognjema za raztegovanje in ogrevanje mišic, in malo manj nogometa:) Tudi ravbarji so bili na pohodu in drevesih, ter žandarji na drugi strani. 
Projektna igra je tekla pred malico, in sicer so otroci v gozdu iskali listke z vprašanji. Preko 70 listkov in prav toliko vprašanj, jim je uspelo najti v slabih 15 minutah. Vprašanja so nekaterim povzročala težavice, medtem ko nekaterim niti najmanjše. Blaž in Patrik sta se borila za prvo mesto in starejši izmed njiju je s tremi točkami prednosti zmagal. BRAVO! 
Po športnih dejavnostih so otroci izdelali vizitke in si jih podelili med sabo :)