torek, 31. julij 2012

Vodne igre

  
  
  
  
  
  
 
 Zjutraj ni še bilo zadosti vroče, zato smo se igrali 'Kaj rad ješ', igrali nogomet, postavljali šotora in risali. Ko pa se je segrelo, smo se podali v igre z vodnimi baloni. Skupini 'Legende' in 'Barsa' sta se borili po svojih najboljših močeh in krasno premagovali ovire. Zmagovalci so bili vsi, mokri pa prav tako;)

ponedeljek, 30. julij 2012

Puzzle

   
 
 
  
  
   
 
Delali smo puzzle- unikatne! Vsak si je narisal svojo sliko, katero smo razrezali in nastale so prečudovite puzzle. Nogometno nismo bili zelo razpoloženi, smo se pa šli 'ugibanje kaj sem?'...'Arhitekti' so trenirali v gozdu in gradili bunker, drugi športno navdihnjeni 'arhitekti', pa skakalnice za kolesa. Tu pa so še najmlajši, ki so v pesku gradili vulkane, gradove in podobno.

sreda, 25. julij 2012

Lov za zakladom

Nogometno rajanje, petje naše himne in nato 'lov za zakladom'. Po kar obsežnem delu gozda, so bili razporejeni smerokazi in skritih 15 vprašanj, za vsako skupino. Obe skupini, tako skupina 'Adidas' kot skupina 'Viole', sta se pogumno podali na pot iskanja. Adidasovci so bili hitri kot strela in pot opravili v dobrih 30minutah, za odgovore na vprašanja pa so rabili malce več časa. Ravno prav, da so se vrnili tudi Violovci :). Rezulat v točkah 70:54, končni rezulat pa je bil odličen gol kapetanke skupine 'Adidas', ki je skupini prinesel popolno zmago-to je 90točk. Nagrade so bile podeljene, listki pospravljeni. Za zaključek  smo odigrali še morilca in odpeli himno PNI-ja.
 
 




 
 

torek, 24. julij 2012

Himna :)

Prijetno jutro, prijeten pozdrav. Igrali smo nogomet, gradili bunkerje, gradove, piramide, se šli "Kanglca, kanglca, vodo drži", se iskali po gozdu, našli zanimive predmete:) 
  
 

 
 
 
sestavljanje naše himne