četrtek, 28. julij 2011

Let's shuffle ;)

Jutro je bilo mrzlo in za ogrevanje je tekla igra 'Ravbarjev in žandarjev', nato pa petje in ples, v katere jih je vpeljala Urša, strokovnakinja za folkloro. Da je bil dan res res plesni dan, pa smo dokazali, ko so nas obiskali državni prvaki v plesnem stilu SHUFFLE. Tim in Denis sta pokazala, kaj to pomeni, 'obvladati', nato pa sta v osnovne elemente vpeljala tudi ostale. Otroci so z navdušenjem in veseljem sledili korakom, ter se kolikor toliko uspešno naučili 'Running Man in T-Shuffle' koraka. (op.upam v pravilnost zapisa, sicer prosim za komentar- popravek- tenks Tim ;)).
http://www.youtube.com/watch?v=k6wLbrpjBAM
Naši bunkeraši so izkopali štor....za to so potrebovali dobri dve uri, če bi mene vprašali, bi rekla, da je to mogoče zgolj z bagerjem:D:D no....vztrajnost je več kot ogromni stroji, kot je npr. bager ;)
Zaključek je potekal bolj mirno, igrali so 'Morilca'....:)

sreda, 27. julij 2011

Štafeta skupin 'Lojzki' in 'Slavke'

Štafeta, 'Gnilo jajce', ugibanje 'Kdo sem', 'Zvezdice', klasične igre kot so nogomet, ču ču, baybladeanje, bunkarije;) so danes pripomogle k veselemu druženju. Za piko na i smo izdelali 'bayblade skrinje', v katere bodo fantje pospravili svoje igralne pripomočke. Punce pa so si naredile 'šatulje', kjer bodo skriti oz. pospravljeni najpomembnejši predmeti.

ponedeljek, 25. julij 2011

Mrazzzzzzzzzz

Mraz, mraz, mraz...sredi poletja....Morali smo se znajti in ogreti, ter pregnati mraz po svojih najboljših močeh:) To smo storili tako, da smo igrali 'Med dvema ognjema', 'Muhice', 'En, dva, tri, žoga kje si ti?', 'Lovilca', 'Bratec koliko je ura', 'Skrivalnice' in 'Spremenite se v...'
Trenutek vmes, ko nam je bilo vroče, smo se hladili ob igri 'DMV' in z izdelovanjem bunkerja.
Mrzlo, ampak prijetno druženje, je otvorilo novi teden PNI-ja.

četrtek, 21. julij 2011

Nogomet, 'Ravbarji in žandarji', 'Gnilo jajce', 'Zvezdice', 'Kaj rad ješ', 'John Marion', 'Čuču' so bile igre, s katerimi smo si krajšali čas in se zabavali. Tisti, ki so bili bolj umetniško razpoloženi, so se lotili pobarvank in rok. Zaključili pa smo s tombolo in 'Morilcem' :D

sreda, 20. julij 2011

Sonce&dež

ZAčeli smo z nogometom, igro 'Ravbarji in žandarji' in 'čučuču', ter se prijetno razgibali ob tem. Nato pa nas je dež potisnil pod streho. Najprej smo se stisnili ob okrogli mizi pod strehco in peli, nato pa smo se preselili notri, kjer je bilo topleje.
Igrali smo se 'Je kaj trden most', 'Vlakec', 'Pantomimo', se šli karaoke,....
Prijazni gospod Denis nas je kljub dežju razveselil s slastnimi krofi. Hvala Denis ;)