četrtek, 10. september 2009

Končni izlet- Čateške toplice

Naj slike govorijo zase...
oziroma na kratko: imeli smo se ODLIČNO!!!! komaj čakam drugo leto:)



nedelja, 30. avgust 2009

zadnji dan...manekenski dan

malica kot običajno...nato pa smo se lotili letos prvič manekenstva in oblikovanja. Temi za oblikovanje, sta bili "kremenčkovi" in "marsovci". Priprave so se začele...
in to je bil že nastop pred strogo komisijo;)
"kremenčkovi" so postali 'koruzniki',
"marsovčki" pa so zelenega vesoljčka okrasilki z meteoriti,...
Obema skupinama iskrene čestitke, za izvirnost in lepo predstavitev!
Za konec, grenki konec, še skupinska slika.

sreda, 26. avgust 2009

Štafetno vodna sreda


Jutranji mraz smo pregnali z igro "repki" in tekom okoli bajtice:). Nadaljevali z igrami z žogo, "Atomčki", in ko nas je sonce pričelo greti, so bili na vrsti vodni baloni, polivanje, zalivanje z vodo,....bili so mokri tudi tisti, ki niso želeli biti. Razlivanje, oblivanje smo 'zajezili' s štafetno igro, pri kateri je bila glavna naloga uspešno prenesti vodne balone na drugo stran. Nekateri hitrejši, drugi imeli več sreče pri balonih; skratka zmaga je tokrat pripadla skupini rumenih:)
Najmlajši so gradili gradove...
Takole pa smo lovili flumastra v plastenko:)

ponedeljek, 24. avgust 2009

Reševalna akcija

Danes smo tudi mi sodelovali pri reševalni akciji, ampak zgolj od daleč. Navdušenost nad policijskim helikopterjem in višino/nižino preletov je popestrila dan. Šele malica je bila tista, ki nas je vrnila nazaj na igrišče in k igram:)


četrtek, 20. avgust 2009

Karatejsko-razgibalni četrtek


Nastopila je Tjaša in nam prikazala šolsko in mojstrko KATO. Dovolila nam je tudi preizkusiti njene trebušne mišice in dokazano, da punca ni od muh;) Katja je predstavila osnove gimnastike in brez problema bi lahko sodelovala pri kateri izmed skupin, v kateri nastopajo 'ljudje-elastike'....ostali smo odprtih ust in jo občudovali- Katja VSA ČAST!!!

Naša četica koraka, strumno in veselo,..:) tudi peli smo, vendar ne te pesmice, smo se pa tukaj šli igro "Ali je kaj trden most?". Postalo nam je vroče in smo se posedli, ter pričeli z izdelovanjem podstavkov za kozarce.
..izdelki...
..in še zaključek današnjega dne.

sreda, 19. avgust 2009

Vodni dan

Slike povejo vse:)....mi smo se zabavali zelo, zelo:)

...ostalo pa ni za v objavo:)